Het is nu 16 jan 2021, 23:14
Auteur Bericht
 Berichttitel: Huisregels en gebruiksaanwijzingen...
BerichtGeplaatst: 18 feb 2010, 21:51 
­
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 15 feb 2010, 13:00
Berichten: 3092
Woonplaats: Hier...
Welkom op het hb-kind-forum !!

Om te beginnen hopen we dat je hier een leuke tijd gaat krijgen en de informatie, aansluiting of antwoorden vindt die je zoekt.

Om het voor iedereen leuk en toegankelijk te houden zijn er echter wel wat regeltjes. Deze zijn verzameld in dit topic dus neem even de tijd om ze door te lezen.

Richtlijnen voor het plaatsen van berichten
Wat mag hier wel en wat niet?
Het gebruik van Persoonlijke Berichten (PB's)
Verwijzingen en links naar derden
Wie zijn er nu eigenlijk moderator op het hb-kind-forum en wat doen die?
Wat kan er gebeuren als ik de regels overtreedt?
Vragen, klachten, problemen en onenigheden
Meningen, interpretaties en feiten


Om diverse redenen zijn niet alle onderdelen op het forum zichtbaar of schrijfbaar voor alle gebruikers. Voor deze onderdelen geld een apparte toelatingsregel. Daarover meer hier:

Safe Haven_________________
Een lepeltje geluk is meer waard dan een kilo verstand...
Offline
 Profiel Stuur privébericht  
 
 Berichttitel: Re: Huisregels en gebruiksaanwijzingen...
BerichtGeplaatst: 19 feb 2010, 16:16 
­
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 15 feb 2010, 13:00
Berichten: 3092
Woonplaats: Hier...
Richtlijnen voor het plaatsen van berichten.

Vooraleer je kunt posten op dit forum dien je je eerst even kort voor te stellen in het introductie-forum. De reden dat we hiervoor gekozen hebben, is omdat we de laatste tijd ontzettend veel last hebben van spammerds. Alle nieuwe aanmeldingen worden gecheckt, maar ze worden steeds slimmer en er glippen er steeds meer doorheen helaas. Als je na 3 maanden geen introductie geschreven hebt wordt je account op inactief gezet en zul je opnieuw toegang moeten vragen aan de amins: admin@hb-kind-forum.nl .

Om alle topics een beetje overzichtelijk te houden en om het zoeken makkelijker te maken is het forum opgedeeld in diverse categorieën met hun eigen fora en subfora. In elk deel wordt duidelijk aangegeven wat de bedoeling ervan is. Dit gebeurt in de titel en de uitleg eronder en in een mededeling op het forum/subforum. Lees die dus altijd eerst.

Om de leesbaarheid op het forum zo goed mogelijk te bewaren is het belangrijk te voorkomen dat een topic van het oorspronkelijke onderwerp afdwaalt en dan zo snel een andere invulling krijgt dat het eigenlijk een geheel nieuw onderwerp betreft. De moderators streven er naar om zoveel mogelijk de vrije discussie zijn beloop te laten hebben, omdat er vaak leuke inzichten uit voortkomen. In een topic knippen en er een nieuw onderwerp uithalen geeft weer andere problemen, namelijk dat een post meestal verschillende onderwerpen bevat waarvan sommige weer niet in de nieuwe thread passen.
Daarom proberen de mods actief om iedereen bij het onderwerp te houden. Indien iemand vindt dat dat te beperkend is staat het hem/haar altijd vrij om een nieuw onderwerp over een gerelateerd onderwerp op te starten en even in het oude topic er naar te verwijzen. Zo houden we de boel ook overzichtelijk voor nieuwe lezers die nog nooit op het hb-kind-forum geweest zijn.
Als de moderators ingrijpen in een topic of in een bericht zullen we kort vermelden waarom we dat gedaan hebben.

Slowchat (het over en weer plaatsen van berichten die niks met het onderwerp te maken hebben) is enkel en alleen in de Ronde Tafel toegestaan. Elke vorm van slowchat op een ander forum zal door een moderator worden verwijderd.
Natuurlijk wil dat niet zeggen dat er nooit eens een bijdehante opmerking gemaakt mag worden, integendeel, humor is altijd welkom. Meerdere reacties op die opmerking zullen wel uit het topic verwijderd worden door een moderator.

Op dit forum is het mogelijk om posts gedurende 24 uur na plaatsen te wijzigen om eventuele typo's enzo eruit te halen.
Na deze tijd kan een topic alleen nog door een moderator of administrator gewijzigd worden.

Als je wilt weten hoe je kunt quoten, links of plaatjes plaatsen enz... dan kun je op help klikken rechtsboven in de header en lezen hoe het moet. (BBCode)
*Wat er niet bij staat:
Als je naar een bepaalde post in een bepaald topic wilt linken (zodat de lezer niet hoeft te zoeken naar de post) dan doe je het volgende: klik met je rechtermuisknop op het kleine paginaatje met ezelsoortje dat in de post die je wilt linken naast "Geplaatst: datum/tijd" staat, boven in de post. Kies dan voor "snelkoppeling kopiëren". Die link kun je dan weer plakken en voorzien van [url] tags zoals beschreven in de BBCode.

Let ook op: Img (plaatjes) die je op het forum plaatst mogen niet groter zijn dan 750x600 pixels. Als je ze niet kleiner kunt maken kun je een link naar het plaatje in je post zetten.
Om eigen plaatjes online te zetten die niet naar een andere website linken kun je gratis een eigen account aanmaken bij http://www.imageshack.us of http://www.photobucket.com (of een andere online free mediahost). Upload je plaatjes daarheen en dan kun je rechtstreeks daarheen linken.

Verder nog even benadrukken dat dit een laagdrempelig forum is en er ook kinderen meelezen.
Houd het dus aub een beetje netjes.
Geen persoonlijke aanvallen of opzettelijk kwetsende/vernederende of discriminerende opmerkingen._________________
Een lepeltje geluk is meer waard dan een kilo verstand...
Offline
 Profiel Stuur privébericht  
 
 Berichttitel: Re: Huisregels en gebruiksaanwijzingen...
BerichtGeplaatst: 19 feb 2010, 16:33 
­
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 15 feb 2010, 13:00
Berichten: 3092
Woonplaats: Hier...
Wat mag hier nou wel en wat niet?

Wat niet mag:
 • Schooladviezen geven. (Elk kind is anders en behoeft een andere aanpak. Wat die is kun je niet herleiden uit een paar forumgesprekken!)
 • Namen van kinderen mogen om privacyredenen niet genoemd worden! Een initiaal mag wel.
 • Beeldmateriaal van kinderen mag om privacyredenen niet gebruikt worden. Ook geen foto's in Avatars.
 • Zwartmakerij
 • schelden
 • discrimineren
 • beledigen
 • seksistische opmerkingen plaatsen
 • porno plaatsen (dit forum is toegankelijk voor alle leeftijden
 • Links naar illegale dingen plaatsen of andere illigale dingen...

Je weet wel, dingen die volgens de wet niet mogen.
Ok, beledigen mag misschien wettelijk wel, maar hier niet. Als je graag wilt discussiëren, prima! Wil je toch heel graag gelijk hebben? Prima! Argumenteer dan, maar gebruik geen persoonlijke aanvallen.


Wat wel mag (graag zelfs!):
 • ervaringen delen (geanonimiseerd)
 • een pittige discussie voeren
 • diepe, filosofische gesprekken voeren
 • vragen stellen
 • van elkaar leren
 • dagelijkse beslommeringen bespreken
 • je hart luchten
 • je hart uitstorten
 • lachen
 • plezier maken!
* let wel: Alles op zijn plaats!
Bij elk forum/subforum staat een mededeling van de mods met de regels van dat specifieke forum.
**Slowchat is enkel toegestaan in de daarvoor voorziene topics aan de ronde tafel. Op de overige fora niet!! In elk ander topic zal slowchat onmiddelijk verwijderd worden door een moderator.

Waarschuwing/herinnering: Over het gebruik van kindernamen en beeldmateriaal hebben wij een duidelijk regel. Voor volwassenen is die regel er niet, maar toch willen we jullie nog even aan het volgende herinneren: Bedenk dat dit internet is; iedereen kan lezen wat je hier schrijft. Als je je eigen (echte) naam gebruikt, zullen je berichten makkelijk te vinden zijn voor bijvoorbeeld je familie, buren, de school en de rest van de wereld. Daarmee is gelijk ook je nageslacht gevonden. Vraag je goed af of dat wel wenselijk is!_________________
Een lepeltje geluk is meer waard dan een kilo verstand...
Offline
 Profiel Stuur privébericht  
 
 Berichttitel: Re: Huisregels en gebruiksaanwijzingen...
BerichtGeplaatst: 21 feb 2010, 11:11 
­
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 15 feb 2010, 13:00
Berichten: 3092
Woonplaats: Hier...
Het gebruik van persoonlijke berichten.

Het HB-kind-forum biedt gebruikers de mogelijkheid persoonlijke berichten (PB's) naar andere gebruikers te sturen.
De PB's kunnen niet gelezen worden door de moderators, laat staan gemodereerd; persoonlijke berichten zijn persoonlijk.

Voor het gebruik van PB's gelden echter dezelfde huisregels op het forum!
Indien een gebruiker misbruik constateert, wordt hij/zij verzocht dit direct bij de moderators te melden Dit kan op dezelfde manier als gewone posts middels een melding of via mail mods@hb-kind-forum.nl.

Na melding van misbruik kan door de administrators een onderzoek gestart worden (slechts dan zullen administrators als nodig blijkt PB's gaan lezen). Het resultaat van het onderzoek kan leiden tot het deactiveren van de PB-mogelijkheid of zelfs het ontzeggen van toegang tot het forum. Eveneens springen we niet lichtzinnig om met valse aangiften._________________
Een lepeltje geluk is meer waard dan een kilo verstand...
Offline
 Profiel Stuur privébericht  
 
 Berichttitel: Re: Huisregels en gebruiksaanwijzingen...
BerichtGeplaatst: 21 feb 2010, 12:08 
­
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 15 feb 2010, 13:00
Berichten: 3092
Woonplaats: Hier...
Verwijzingen en links naar derden.

Het uitwisselen van namen, adressen en links van testbureaus, adviespraktijken, scholen, opleidingsinstituten e.d. mag wel op dit forum. Daarvoor is een speciaal plekje voorzien in Links en recencies Ook als je jezelf wilt promoten mag dat daar, zolang wat je doet maar hb-gerelateerd is!
Het is dan ook NIET de bedoeling dat er over het hele forum reclame gemaakt wordt voor allerhande bedrijven enzo... Er mogen wel namen genoemd worden en dan verwijzen naar Links en Recensies voor meer gegevens. Reclame op de rest van het forum zal meteen door de mods verwijderd worden!

Wat absoluut NIET mag is hier in het openbaar meningen omtrent die bureaus, scholen, opleidingsinstituten en mensen neerpennen. (Daar kunnen wij als forumbeheerders voor gedagvaard worden!) Per pb "mag" dat wel.

Het is ook niet toegestaan om lijsten en kwalitatieve vergelijkingen van scholen, testers begeleiders en/of andere instanties op het forum te plaatsen. Wat voor de een een fantastische plek is kan voor de ander een ware hel zijn.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn hier omtrent kun je in Faq en Feedback kijken en eventueel je vragen stellen of mailen naar: mods@hb-kind-forum.nl
In het geval van mail zal het modteam de gestelde vraag anoniem maken, in Faq en feedback zetten en aldaar antwoorden._________________
Een lepeltje geluk is meer waard dan een kilo verstand...
Offline
 Profiel Stuur privébericht  
 
 Berichttitel: Re: Huisregels en gebruiksaanwijzingen...
BerichtGeplaatst: 21 feb 2010, 17:33 
­
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 15 feb 2010, 13:00
Berichten: 3092
Woonplaats: Hier...
Wie zijn er nu eigenlijk moderator op het hb-kind-forum en wat doen die?
De moderators zien er op toe dat de richtlijnen en huisregels worden nageleefd op het forum. Waar nodig zullen zij ingrijpen.
Hen kun je ook contacteren als je vragen of klachten hebt over het forum. Ook als je een forum-gerelateerd probleem hebt of je wilt toegang tot een bepaald onderdeel dan kan je een pb sturen naar een van de mods herkenbaar aan de blauwe kleur van hun gebruikersnaam.
Als je ze allemaal wilt pb-en kies dan voor pb sturen aan de groep "globale moderators", zo heb je meer kans dat je probleem sneller opgelost wordt.
Of je kunt ook een e-mail sturen naar: mods@hb-kind-forum.nl


De administrators (beheerders) zijn degenen die er voor zorgen dat het forum technisch goed blijft lopen. Bij de admins kun je ook terecht voor zaken rondom je account die je niet zelf kan oplossen. Dus bijvoorbeeld als er iets is misgegaan bij registratie, er werkt iets niet of je wilt iets heel dringend veranderd hebben in je account etc.
Je kunt contact opnemen met de admins via pb of via admin@hb-kind-forum.nl

De admins van het hb-kind-forum zijn:
Arya
Back-up : Pip

Naast de beheerder en moderators is er nog 1 functie op het forum.
Om de veiligheid van de kinderen zoveel mogelijk te waarborgen is er een quality supervisor/consultant aangesteld.
Dit is een professioneel schoolbegeleider die ervoor zal waken dat er geen potentieel schadelijke schooladviezen gegeven worden. (Hoe goed ze ook vaak bedoeld zijn, ieder kind is anders en wat voor het ene kind een prima oplossing is kan voor het andere kind funest zijn!)
Deze rol is ingevuld door Dorine.


Hoe herken ik of een mod iets als 'mod' schrijft of als 'gebruiker'?
Als een moderator als gebruiker schrijft zijn de letters gewoon zwart.
Als een mod iets schrijft als moderator zijn de letters blauw. Vriendelijk verzoek dus aan andere gebruikers om blauw nergens op het forum te gebruiken (anders wordt het door een mod even naar een ander kleurtje gezet)._________________
Een lepeltje geluk is meer waard dan een kilo verstand...
Offline
 Profiel Stuur privébericht  
 
 Berichttitel: Re: Huisregels en gebruiksaanwijzingen...
BerichtGeplaatst: 25 feb 2010, 12:03 
­
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 15 feb 2010, 13:00
Berichten: 3092
Woonplaats: Hier...
Wat kan er gebeuren als ik de regels overtreedt?

Naargelang de "sterkte" van het "vergrijp" zal er achter de schermen overlegd worden.

De mods kunnen 4 dingen doen:

 • Een "blauwe" herinnering of berisping in het topic van de overtredende post schrijven.
  Dit zal meestal gebeuren bij milde overtredingen of als iets niet op de juiste plaats staat oid...
 • Een waarschuwing geven
  Dit zal meestal gebeuren na meerdere "milde" overtredingen of een eerste "pittige"overtreding.
 • Een tijdelijk ban geven
  Dit zal gebeuren na een of meerdere waarschuwingen of gelijk bij een ernstig vergrijp.
 • Een permanente ban geven.
  Dit zal gebeuren na meerdere tijdelijke bans of bij een zeer ernstige overtreding.

Om een beetje een idee te geven van hoe een overtreding gezien wordt staan hier enkele voorbeelden.

Wat zijn "milde" overtredingen?
Bij het merendeel van de forumovertredingen zal de overtreding een "eerste keer" als "mild" gezien worden. Er zijn echter een paar uitzonderingen. Die staan hieronder vermeld.

Wat is een "pittige" overtreding?
 • Persoonlijke aanvallen, discirminatie en schelden.
 • Het negeren van een moderator. (zoals in: tóch doorgaan als die zei "stop")
 • Openlijk de discussie aangaan over een "blauwe" opmerking van een mod.
 • "Onfatsoenlijke" reacties.
 • Het opzettelijk en meermaals "zieken of stangen" in posts... al is het nóg zo mooi verbloemd...
 • ...


Wat is een "ernstige" overtreding?
 • Ernstige persoonlijke aanvallen, bedreigingen en intimidatie.
 • "Rebelleren" op het forum.

Wat is een "zeer ernstige" overtreding?
 • Ernstige persoonlijke aanvallen, bedreigingen en intimidatie.
 • Het aanmaken van een nieuw account als je een ban hebt.

Bij alle "overtredingen" die "meer dan mild zijn" zal er achter de schermen door de mods overlegd worden. Tijdelijke en permanente bans van users zullen door de mods gemeld worden in Faq en Feedback

LET OP!
 • Aanvallen per pb wegen nog zwaarder! Gebruikers hebben het recht deze bij de mods te melden! En Mods/admins hebben het recht daar wat mee te doen! En dat zullen ze!
 • Wij hebben de veiligheid op het forum hoog in het vaandel staan dus bij zeer ersnstige bedreigingen zullen ook verdere stappen genomen worden!_________________
Een lepeltje geluk is meer waard dan een kilo verstand...
Offline
 Profiel Stuur privébericht  
 
 Berichttitel: Re: Huisregels en gebruiksaanwijzingen...
BerichtGeplaatst: 26 feb 2010, 00:24 
­
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 15 feb 2010, 13:00
Berichten: 3092
Woonplaats: Hier...
Vragen, klachten, problemen en onenigheden

Daar we hier met heel veel verschillende mensen onder elkaar zijn komt het wel eens voor dat er onenigheid is.

Gezien de diversiteit van karakters, schrijfstijlen, levenservaringen en referentiekaders is het altijd wel erg handig en nuttig even te vragen wat de ander nou eigenlijk precies bedoelt (kan dus ook per pb)... misschien wordt het wel verkeerd geïnterpreteerd en zo ontstaan er soms nare situaties.
Ook gewoon even aangeven in een pb'tje dat je iemands reactie niet prettig vond kan vaak al een hoop oplossen.

Indien er ernstige problemen zijn die onderling niet opgelost kunnen worden, of als je je op een of andere manier onveilig of erg onprettig voelt, schroom dan niet om het modteam op de hoogte te stellen!

Als er klachten zijn over een (of meerdere) user(s)/moderator(s)/moderatoractie(s) dan is het niet de bedoeling hier een topic over te openen of dit openlijk op het fourm te bespreken. Topics zullen onmiddellijk verwijderd worden door de het modteam en commentaar zal worden verwijderd met een waarschuwing. Het negeren van deze regels kan resulteren in een ban.

Voor al dit soort situaties hebben we een gezamenlijk e-mailadres: mods@hb-kind-forum.nl. Alle moderators en administrators lezen deze mails en daar wordt dan onderling, al dan niet uitvoerig, over gesproken. Elke klacht wordt door de moderators besproken.

*Let op: nog even voor de duidelijkheid...
Een moderator post alleen in zijn hoedanigheid als mod als hij/zij blauw gebruikt. Gebruikt hij/zij zwart, dan wordt hij/zij net zo goed gemodereerd door de andere mods. (en gezien we allemaal maar mensen zijn,... :wink: )

Voor algemene vragen en suggesties kun je in het FAQ en feedback forum terecht._________________
Een lepeltje geluk is meer waard dan een kilo verstand...
Offline
 Profiel Stuur privébericht  
 
 Berichttitel: Re: Huisregels en gebruiksaanwijzingen...
BerichtGeplaatst: 26 feb 2010, 00:45 
­
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 15 feb 2010, 13:00
Berichten: 3092
Woonplaats: Hier...
Safe Haven

Voor de topics die gevoelig liggen of die je niet in de openbaarheid wilt bespreken is er voor meerdere groepen een speciaal forum-onderdeel genaamd "Safe Haven". Zoals de naam al enigszins impliceert is dit deel van het forum extra 'veilig'. (maar NOOIT compleet veilig! Het blijft wel een internet en daar is vanalles mogelijk!)

Om te beginnen zijn de Safe haven's niet zichtbaar voor degenen die er geen toegang toe hebben (incl. zoekmachines op internet). Verder wordt er strenger gemodereerd op felle kritiek en onzinberichten. Daarnaast kom je er ook niet zomaar in...

Toegang tot het forum kun je vragen bij een van de admins of moderators, maar is niet gegarandeerd. Het verkrijgen van toegang is afhankelijk van vele factoren waarvan enkele zijn:
- een introductietopic is een eerste vereiste.
- het minimum aantal posts is in principe 50, heb je die niet moet je wel een erg goeie reden hebben om erin te komen! (maar het kán dus wel...)
- de inhoud van de posts
- de houding naar andere gebruikers
- een goed gemotiveerde aanvraag!
- en nog een paar, maar die houden we "safe". :wink:

Als je eenmaal toegang gekregen hebt moet eerst goed de regels lezen binnen sh! Daarnaast moet je binnen een week je topic openen, anders wordt de toegang weer ontzegd.

Let op: als je eenmaal toegang hebt gekregen wil dat niet zeggen dat je het niet meer kwijt kunt raken. Bij misdragingen in een Safe Haven gedeelte kan de toegang daartoe onmiddellijk worden afgenomen._________________
Een lepeltje geluk is meer waard dan een kilo verstand...
Offline
 Profiel Stuur privébericht  
 
 Berichttitel: Re: Huisregels en gebruiksaanwijzingen...
BerichtGeplaatst: 26 apr 2010, 22:40 
­
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 15 feb 2010, 13:00
Berichten: 3092
Woonplaats: Hier...
Meningen, interpretaties en feiten

Veel mensen komen hier op zoek naar antwoorden. Anderen willen graag een discussie voeren of ervaringen delen.
Een eigen mening is dan ook meer dan welkom op dit forum, mits er wél bij vermeld wordt dat het om een eigen mening gaat!
Als meningen als feiten neergezet worden, of eigen interpretaties aan feiten gegeven worden die dan vervolgens niet kloppen, kan dat nare gevolgen hebben.
Het is niet alleen zeer irritant voor de mensen die meediscussiëren, maar ook potentieel gevaarlijk voor (evt kinderen van) nieuwe leden. Als je nieuw bent in het hb-wereldje kun je wegens gebrek aan kennis nog niet goed filteren wat klopt en wat niet. En als een mening of eigen interpretatie/invulling dan als feit wordt neegezet zou dat een heel verkeerd beeld kunnen geven, met alle gevolgen vandien.
Daarom zal hierop voortaan strenger gemodereerd worden!_________________
Een lepeltje geluk is meer waard dan een kilo verstand...
Offline
 Profiel Stuur privébericht  
 
 Berichttitel: Re: Huisregels en gebruiksaanwijzingen...
BerichtGeplaatst: 08 nov 2011, 21:24 
inactief
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 16 feb 2010, 18:49
Berichten: 977
aanvulling op verwijzingen naar derden:


Citaat:
Wat absoluut NIET mag is hier in het openbaar meningen omtrent die bureaus en mensen neerpennen. (Daar kunnen wij als forumbeheerders voor gedagvaard worden!) Per pb "mag" dat wel.We hebben hier naar aanleiding van een opmerking dat er zo wel erg scheve beelden kunnen ontstaan veel overleg over gehad achter de schermen.
Omdat dat erg moeilijk blijkt op het deel links en recensies test- en adviesbureaus niet in het openbaar te reageren zetten we vanaf nu nieuwe topics op slot en moet er per PB gereageerd worden. Dit als ondersteuning dat er niet 'per ongeluk' toch op gereageerd wordt.

Je mag dus gewoon nieuwe topics openen daar, wij zetten je topic voor je op slot zodat je reacties per PB kan ontvangen.

mvg
athena


Offline
 Profiel Stuur privébericht  
 
 Berichttitel: Re: Huisregels en gebruiksaanwijzingen...
BerichtGeplaatst: 13 jul 2015, 11:44 
­
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 31 mei 2010, 11:42
Berichten: 7709
Het hing al een tijdje in de lucht:
Aanpassing van de huisregels.

Vanaf nu mogen ook ervaringen met scholen en opleidingsinstituten alleen nog geanonimiseerd gedeeld worden. Zoals voor testbureaus e.d. al langer gold.

Topics waarin ervaringen over met name genoemde scholen worden gedeeld zullen de komende weken worden verwijderd of geanonimiseerd.

Wat mag nog wel:
Ervaringen over met name genoemde scholen per PB uitwisselen
Geanonimiseerde ervaringen uitwisselen

Wat niet mag
Scholen zo omschrijven dat toch duidelijk is om welke school het gaat (á la 'Lampenfabriek uit Eindhoven')
Naam van de school van je kinderen in je onderschrift
Bij ervaringen verwijzen naar berichten waarin duidelijk wordt op welke school je kinderen zitten of zaten


Bedenk dat deze regels niet bedoeld zijn om (al dan niet slechte) scholen de hand boven het hoofd te houden. Het gaat erom dat wij (mods) geen gezeur willen met dagvaardingen wegens smaad o.i.d.
Daarnaast is het in het belang van de privacy van je kind._________________
Luctor et emergo [snorkel]
Ik heb 2 kinderen
Ik ben leerkracht basisonderwijs
Offline
 Profiel Stuur privébericht  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar: